Leaf 01

It’s beginning to look a lot like Christmas

Leaf 02

Kerstmarkt Valkenburg

18 november t/m 8 januari 2023

Valkenburg, de kerststad is vanaf 18 november weer in de kerstsferen. De kerstmarkten in Valkenburg zijn een echte belevenis. Je leest het goed, er zijn meer kerstmarkten in de kerststad Valkenburg. Dubbel veel plezier dus. Je kunt hier eindeloos wandelen waarbij je het gevoel krijgt dat je in een sprookje bent beland. In de kerststad valt zoveel te beleven, dat je goed moet plannen en je tripje moet voorbereiden. Je wilt natuurlijk niets missen!

 

Wist je dat… de kerstmarkten in Valkenburg zowel boven- als ondergronds zijn? De ondergrondse kerstmarkten zijn open tot en met 30 december en is een van de meest bezochte ondergrondse kerstmarkten van Europa.

Kenmerken kerstmarkt Valkenburg

Er zijn een aantal verschillende kerstmarkten in de kerststad Valkenburg. We hebben de leukste voor je op een rijtje gezet:

  • De ondergrondse kerstmarkt Gemeentegrot: de gangen zijn sfeervol verlicht. Het doolhof is omgetoverd tot een uitgebreide kerstmarkt.
  • De ondergrondse kerstmarkt Fluweelengrot: vol met prachtige decoraties en kerstbomen is deze kerstmarkt onder de kasteelruïne van Valkenburg betoverend om doorheen te wandelen.
  • Santa’s village in het hartje van Valkenburg: gezellige en originele chalets vol met kerstspulletjes en hapjes waar je prima kunt vertoeven onder het genot van warme chocomel of een glaasje glühwein.
  • Winter Wonderland in de mergelgangen van de Wilhelminagroeve: ervaar het kerstverhaal van Valkenburg met de mooiste kerststal van Europa.
Afstand Valkenburg vanaf Utrecht
Meer informatie
Het adres icon
Waar vindt de kerstmarkt van Valkenburg plaats?

Neerhem 44-46, 6301 CJ Valkenburg

Parkeermogelijkheden

Andere kerstmarkten in Nederland

Ga naar de kerstmarkt in Amstelveen voor gezellige kraampjes, warme glühwein, lekker eten en... schaatsen! Winter Village in het Stadshart van Amstelveen.
Bezoek de kerstmarkt in Leiden en ontdek de mooie historische plekjes van de stad. Geen middagje weg, maar geniet er voor een hele dag en maak een avondwandeling.