Christmas 02

Kerstmarkten in België

Christmas 01

Belgische kerstmarkten

Kersttijd is een magische tijd van het jaar waar veel mensen al maanden naar uitkijken. Kerstmarkten zijn populair over de hele wereld, maar ze hebben toch de meeste associatie met Duitsland. Wist je echter dat België ook veel leuke kerstmarkten heeft die niet onderdoen voor de Duitse kerstmarkten?

Of je een dagtripje maakt of een overnachting wilt maken in België:  Mijn Kerstmarkt heeft tips uitgewerkt voor Belgische kerstmarkten, zodat je niks mist dit seizoen.

Overzicht van steden Belgische kerstmarkten

De kersmarkt in Luik wordt gezien als een echt kerstdorp genaamd village de Noël de Liège en trekt jaarlijks bijna 2 miljoen bezoekers.
De Gentse Winterfeesten bezoeken? De kerstmarkt van Gent is een van de meest bezochte kerstmarkt in Vlaanderen. Ontdek waarom!
De kerstmarkt in Brugge wordt ook wel Winter Glow genoemd door de wandeling door de vele lichtjes. Benieuwd hoe dit eruit ziet? Ontdek meer.
Winterpret in Brussel, oftewel de kerstmarkt in Brussel is geopend vanaf 25 november. Geniet van de vele kerstchalets, kermisattracties en Winter Pop.