Leaf 01

It’s beginning to look a lot like Christmas

Leaf 02

Relatiegeschenken voor kerst

Relatiegeschenken voor kerst feature image 01

Samenvatting Artikel

Dit zijn ze: de beste relatiegeschenken voor kerst

Ben je op zoek naar de beste relatiegeschenken voor kerst? De feestdagen staan alweer bijna voor de deur en velen kijken hier al ver van tevoren naar uit. Door jouw relaties een relatiegeschenk voor kerst te geven, geef je ze een speciaal gevoel. Er zijn verschillende relatiegeschenken die je voor de feestdagen aan jouw partners kunt schenken. Wij zochten uit wat de leukste relatiegeschenken voor kerst zijn en hebben ze voor je op een rij gezet.

Bedrukte thermosfles

Een bedrukte thermosfles is zeker leuk om te geven als relatiegeschenk voor kerst. Hier kunnen jouw relaties hun warme chocomelk, koffie, thee of zelfs glühwein bewaren. De flessen zorgen ervoor dat de dranken lekker warm blijven, wat dus optimaal genieten is tijdens de koude wintermaanden.

Wijnpakket

Voorbeeld proefpakket wijn

En wat dacht je van een lekker wijnpakket? De kans is groot dat jouw relaties goede wijnen wel weten te waarderen. Er is dan niet leukers dan een proefpakket krijgen met kwalitatieve wijnen. Tip: voeg ook andere accessoires toe, zoals een flesopener, kurkentrekker of loodsnijder. Van dit geschenk zullen jouw relaties ongetwijfeld genieten.

Gepersonaliseerde wijnkoeler

Je kunt ook een goede dure fles wijn geven met een wijnkoeler. Ga voor een dubbelwandige wijnkoeler, zodat de wijn perfect koud wordt gehouden. Wijnkoelers zijn zeer populaire relatiegeschenken om tijdens de feestdagen te geven en dan ook zeker aan te raden.

Bedrukte serveerplank met borrelhapjes

Je kunt ook een serveerplank bedrukken met jouw bedrijfslogo en de lekkerste borrelhapjes in een pakket inpakken. Denk aan diverse soorten nootjes en ander lekkers. Op jouw bedrukte serveerplank kunnen je relaties hun eten op een mooie manier presenteren tijdens de feestdagen. Het is dan ook een erg leuk relatiegeschenk om te geven.

Bedrukte kerstballen

Voorbeeld bedrukte kerstballen: JM Productions

En wat dacht je van bedrukte kerstballen? Veel mensen vinden het maar wat leuk om de kerstboom mooi op te tuigen met prachtige versieringen. Door kerstballen van jouw bedrijfslogo en een uniek motief te zien, geef je jouw relaties iets moois voor in de boom. Telkens wanneer zij jouw decoraties zien, zullen ze automatisch aan jouw bedrijf denken.

Gepersonaliseerde geurkaarsen

Je kunt ook geurkaarsen laten personaliseren en deze als relatiegeschenken voor kerst geven. Veel mensen weten geurkaarsen te waarderen. Voorzie de kaarsen van een mooi motief en zet je bedrijfslogo er onderin op. Zo heb je een uniek relatiegeschenk voor kerst.

Adventskalender

Voorbeeld Patisserie adventskalender

Wie wilt er nou niet elke dag gedurende een maand een cadeautje krijgen? Een adventskalender is een leuk cadeau met kleinere cadeautjes per dag. Voorbeelden adventskalender zijn uiteenlopend van bonbons tot make up en van boeken tot doe-het-zelf spullen. Dus voor ieder wat wils.

Wat een erg leuk idee is? Een patisserie adventskalender: hiermee heb je tot en met kerstmis iedere dag een lekkernij. Deze haal je gemakkelijk bij de Bijenkorf: Patisserie adventskalender

Een chocolade telegram

Een chocolade telegram is erg lekker. Er is bijna niemand die niet van chocolade houdt. Met dit lekkere chocoladegeschenk zit je dan ook altijd goed. Er zijn diverse chocolade telegrams waarop je een bijzondere boodschap kunt laten zetten voor jouw relaties. Zo kun je jouw chocoladegeschenk helemaal personaliseren, zodat jouw relaties hier nog blijer van worden.

Een tegelwijsheid

Voorbeeld tegelwijsheid Tegelspreuken

Wat altijd leuk is om te geven is een tegelwijsheid. Dit is een tegeltje met daarop een spreuk. Deze spreuk kan met je bedrijf te maken hebben, maar kan ook duiden op jouw waardering van de relatie. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Waardering is de zonneschijn die het leven verwarmt en de prestaties doet groeien.
  • Waardering is een prachtig iets: het maakt dat wat uitzonderlijk is in anderen ook aan ons toebehoort.
  • Het meest oprechte compliment dat we kunnen schenken is aandacht.

Bedrukte keramische mok

Een bedrukte keramische mok is zeer geschikt als relatiegeschenk voor kerst. Deze mok zorgt ervoor dat warme dranken zoals koffie, chocolademelk en thee lekker warm blijven. Ga voor een mok met een leuk kerstmotief en laat er jouw bedrijfslogo en persoonlijke boodschap op drukken.

Wil je meer weten over kerstgeschenken en hoe je dit regelt met de Belastingdienst? Lees dan snel verder.

Recente blog artikelen