Leaf 01

It’s beginning to look a lot like Christmas

Leaf 02

Kerstcadeau tips personeel

Kerstcadeau tips personeel feature image 01

Samenvatting Artikel

Zo stel je het beste kerstcadeau voor jouw personeel samen

Wil je het beste kerstcadeau voor jouw personeel samenstellen? Veel personeelsleden hechten waarde aan een kerstcadeau of kerstpakket. Het laat zien dat jij als werkgever hun inzet waardeert en de moeite neemt hen hiervoor te bedanken. Een kerstcadeau hoeft niet groots of duur te zijn. Het belangrijkste is dat je laat zien dat je jouw medewerkers waardeert. In dit artikel geven wij je tips om een goed kerstcadeau voor jouw personeelsleden samen te stellen. Lees snel verder en ontdek onze kerstcadeau tips voor jouw personeel.

Laat een select groepje personeelsleden meedenken

Wil je een kerstcadeau waar de meeste personeelsleden blij van worden, dan is het zeker aan te raden om een select groepje personeelsleden mee te laten denken. Zij kunnen je helpen passende cadeaus uit te zoeken of een passend pakket samen te stellen. Zo ben je er zeker van dat je geen cadeaus geeft waar niemand op zit te wachten.

Ga voor een persoonlijk cadeau

Je kunt ervoor kiezen om iedereen hetzelfde cadeau te geven, maar dat is niet heel erg persoonlijk. Het is veel leuker om voor een gepersonaliseerd cadeau te kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld iedereen een waterfles geven met zijn of haar eigen naam en een leuke afbeelding erop. Je kunt er ook voor kiezen om een persoonlijk briefje voor de betreffende medewerker bij het cadeau te doen, zodat hij of zij het gevoel heeft echt iets persoonlijks te krijgen.

Blijf binnen het budget

Zorg ervoor dat je binnen het budget blijft en kies bij voorkeur voor een cadeau tussen de 25 en 50 euro. De Belastingdienst heeft wat dat betreft geen beperkingen. Wel gelden er ieder jaar regels betreft het maximale bedrag dat mag worden besteed aan cadeaus en geschenken via de Belastingdienst. Om te weten wat je hier dit jaar aan mag besteden, kun je het beste op de website van de Belastingdienst kijken.

Bedenk hoe en wanneer je het pakket overhandigt

Het is belangrijk om niet alleen over het kerstcadeau zelf na te denken, maar ook over hoe en wanneer je het cadeau overhandigt. Dit kan namelijk een groot verschil maken bij je personeel. Zo kun je het bijvoorbeeld tijdens het personeelsdiner overhandigen, maar ook tijdens een ander event dat je met jouw bedrijf organiseert. Maak er een beleving van, zodat dit nog beter in de herinneringen van jouw personeel blijft hangen.

Bestel de kerstcadeaus voor je personeel op tijd

En onze laatste tip: vergeet niet om de kerstcadeaus voor je personeel op tijd te bestellen.
Misschien denk je dat je dit best nog op het laatste moment kunt doen, maar niets is minder waar. Je kunt het beste al in juli en augustus gaan kijken naar het perfecte kerstcadeau voor jouw personeel. Als je dan al je bestelling plaatst, weet je zeker dat je jouw personeel tijdens de feestdagen een mooi kerstcadeau kunt geven.

Wil je meer weten over kerstfeest vieren op kantoor? Lees dan snel verder.

Recente blog artikelen